Amedspor’da forvete süper lig deneyimi

Amedspor’da transfer harekatı resmen başladı. Teknik Direktir Mesut Bakkal’ın isteği forvet belli oldu. Bu kapsamda süper lig deneyimi olan oyuncunun forvet için imza attığı belirtildi.

Ligin ilk yarısını 3. Sırada tamamlayan Amedspor yeni Teknik Direktör Mesut Bakkal’ın isteği doğrultusunda transfer harekatını başlattı. Özellikle golcü açığını kapatmak, hücum ve saldırı pozisyonlarını geliştirecek futbolcuları gözüne kestiren Amedspor yöneticileri bazı futbolcularla görüşmeye başladı.

 

ÖMER ŞİŞMANOĞLU İLE ANLAŞMA SAĞLANDI İDDİASI

 

Alınan bilgilere göre hem yeni teknik direktör Mesut Bakkal hem de yönetim transfer etmek istedikleri futbolcularda ortaklaşmak için kendi listelerini hazırladı. Transfer için yönetime rapor sunuldu. Yönetime sunulan raporda forvet hattına süper lig deneyimi olan ve şuan Iğdır FK’de forma giyen Ömer Şişmanloğu önerildi. İddiaya göre Mesut Bakkal’ın eski öğrencisi olan Ömer Şişmanoğlu ile anlaşma sağlandığı belirtildi.

 

ÖMER ŞİŞMANOĞLU KİMDİR?

 

1 Ağustos 1989 yılında Almanya’nın Hamburg kentinde dünyaya gelen Ömer Şimşanoğlu futbol hayatına ise Hamburg’un altyapısında başladı. Hamburg’un farklı kategorilerinde oynadığı futbol ile dikkatleri üzerine çeken Ömer Şişmanoğlu St.Pauli’nin altyapısına transfer oldu. Burada profesyonel imzayı attıktan sonra Türkiye’ye gelen deneyimli golcü Türkiye’de ilk imzayı Kayserispor’a attı. Kayserispor macerasının ardından Antalya’ya transfer olan Ömer Şişmanoğlu daha sonra sırasıyla Beşiktaş, Konyaspor, Göztepe ve Yeni Malatyaspor gibi takımların formasını Süper Lig’de terletme başarısı gösterdi. 2019-2020 sezonunda 1.Lig takımlarından Erzurumspor’a imzayıKayserispor’a attı. Kayserispor macerasının ardından Antalya’ya transfer olan Ömer Şişmanoğlu daha sonra sırasıyla Beşiktaş, Konyaspor, Göztepe ve Yeni Malatyaspor gibi takımların formasını Süper Lig’de terletme başarısı gösterdi. 2019-2020 sezonunda 1.Lig takımlarından Erzurumspor’a imzayı atan golcü futbolcu 1.Lig’de Tuzlaspor ve Denizlispor’un formalarını da terletti. Bu sezon başında ise Iğdır FK forması giyen tecrübeli golcü 2 maçta sadece 47 dakika süre aldı.

Türkiye’deki kariyerinde 293 maça çıkan Ömer Şişmanoğlu bu maçlarda 92 kez fileleri sarsmayı başardı.

MEHMET SALİH TURAN

Exit mobile version