Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amedspor’da 3 Puan Sevinci

TFF 2. Lig’in 1. haftasında  Denizlispor’u konuk eden ve sahadan 2-0 galibiyetle ayrılan  Amedspor’da alınan 3 puan sevindirdi.

TFF 2. Lig’in 1.

İKİNCİ YARIDA  DAHA FARKLI BİR ŞEKİLDE ÇIKTIK

Teknik Direktör  Serdar Bozkurt Denizlispor , Karşılaşmasını değerlendirerek sözlerine başlayan tecrübeli teknik adam, “Tek hedefimiz ligin ilk maçında kendi sahamızda bu maçı kazanmaktı. Maçtan önce bunları konuşmuştuk, zor bir maç olacağını biliyorduk. Çok iyi hücum hattına sahipler, bizi çok zorladılar.  ilk yarıda bulduğumuz pozisyonları  değerlendirebilseydik sonuç daha farklı olurdu. Ama olmadı. İkinci yarıda rakibin üstüne giderek gol aramaya başladık ve bulduk. İlk yarıda  oyuncu değiştirdim. Değiştirmek zorunda kaldım. İkinci yarı farklı bir şekilde sahaya çıktık.

ALTIN DEĞERİNDE 3 PUAN ALDIK

Serdar Bozkurt , ‘’Kendine güvenen, hem atakta hem defansta motive olan, özellikle Denizlispor’un ilk yarı pozisyonları kadar, belki de daha fazla pozisyonlara girdik, iki tane de gol attık. Bana göre altın değerinde bir  3 puan kazandık” ifadelerini kullandı.

SARIYER HAZIRLIKLARI YARIN  BAŞLAYACAK

Amedspor  hafta sonu  deplasmanda oynayacağı Sarıyerspor Hazırlıklarına bir gün izinden sonra   hazırlıklarına   başlayacak