Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amedspor yeni hafta hazırlıklarına başladı

Başarılı bir grafik çizerek lider ile arasındaki puan farkını 3’e indiren Diyarbakır ekibi Amedspor yeni hafta hazırlıklarına başladı.

Başarılı bir grafik çizerek

Amedspor Cumartesi günü deplasmanda  oynanacak olan  Düzce Cam Düzcespor  maçının hazırlıklarına  başladı. Futbolcuların moralli oldukları gözlendi.

Şehmus Özer Tesislerinde  yapılan antremanda  5’e 2 top kapma, pas ve pres çalışması ile devam etti. Yeşil- kırmızılı Takımın   Teknik Direktörü Mesut Bakkal  antrenmanı durdurarak futbolculara sık sık uyarılarda bulundu. Taktiksel çalışmaların yapıldığı antrenman yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.

İdmanı Yöneticilerde İzledi

Bazı yöneticilerinde takip ettiği idmanın ardından  Amedspor  As  Başkanı  Ahmet  Elhanay,sahamızda  karşılaştığımız Sarıyerspor maçında  aldığımız galibiyetten dolayı sevinçliyiz .Artık bu maçı unutmalıyız şimdi önümüzde zorlu bir karşılaşma  var   deplasmanda karşılaşacağımız  Düzce  Cam Düzcespor maçında alacağımız sonuç bizim açımızdan önemli olup galibiyetle  dönmektir ’’.dedi

Deplasman maçlarında puan almayı hedeflediklerini belirten Elhanay, konuşmalarını şöyle tamamladı:

‘Amedspor  Kulübü  olarak  iç ve dış saha maçlarına kazanmak için çıkacağız. İnşallah bu hedefe de ulaşacağız. Teknik heyet ve futbolcularımıza bu anlamda güveniyoruz. El birliğiyle bu takımı hak ettiği yere taşıyacağız.’ dedi.

(RAMAZAN ÖZDEN)