Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amedspor, üzerindeki kara bulutları atmak istiyor

Amedspor yarın  saat 14:00’te Diyarbakır Stadyumu’nda Somaspor’ u konuk edecek olan  Yeşil Kırmızılı ekip, Play-Off’ u hedefleyen rakibini yenerek üzerlerindeki karabulutları atmak istiyor.

Amedspor yarın  saat 14:00’te

2.Lig Kırmızı Grup’ta zirve mücadelesi veren ve son 5 maçında 4 beraberlik ve 1 yenilgi alarak Son 5 haftada istenilen sonuçları alamayarak liderliği kaybeden Diyarbakır temsilcisi Amedspor Soma maçı ve Menemen maçlarını kazanarak liderin puan kaybetmesinin ardından tekrardan liderlik koktuğuna oturmak istediklerini belirten Amedspor Teknik direktörü Serdar Bozkurt son 5 maçtan istenilen sonuçları alamadıkları için liderliği kaybettiklerini anımsatarak, bu maçların çoğunda çok iyi oyun sergilediklerini ancak gol fırsatlarını değerlendiremediklerini belirtti.

HAYDİ AMEDSPOR TARAFTARLARI MAÇA

Amedspor  sahasında oynayacağı Somaspor maçı öncesi Yönetim yaptığı  açıklamada. Haydi Amedspor Taraftarları Somaspor maçında Takımımıza destek olmak için Formanı Atkını ve Bayrağını alarak Atatürk Stadyumuna bekliyoruz. Bu Zor süreçte Takımımıza vereceğiniz destek bizi dahada umutlandıracaktır.dediler.

BOZKURT  “BİZE  GÜVENSİNLER

Tecrübeli hoca Bozkurt, ”Somaspor maçı bu nedenle bizim için büyük önem taşıyor. Bugüne kadar oynadığımız maçlardan daha fazla Somaspor maçında taraftar desteğine ihtiyacımız var. Seyircimizin 30 bin kişilik Diyarbakır Stadyumunu doldurup oyuncularımızı desteklemesini istiyoruz. Rakibimiz iyi oyunculardan kurulu güçlü bir ekip ancak biz iyi oyun seğrilerek maçı kazanmak istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz var yeter ki Muhteşem taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasınlar bize güvensinler yeter. Somaspor maçından galibiyetle ayrılarak üzerimizde olan karabulutları dağıtacağız” dedi.

( Ramazan Özden )