Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amedspor ligin ilk devresini puan farkını arttırarak kapatmak istiyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta ikinci  sırada bulunan Amedspor, Somaspor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Sezon arasına puan farkını arttırarak girmeyi hedefleyen  Amedspor, 1. Lig’e yükselmek için maçlara şampiyonluk parolası ile çıkıyor.

TFF 2. Lig Kırmızı

Amedspor, 20 Aralık Çarşamba günü sahasında  Somaspor’u konuk edecek. Karşılaşma öncesi hazırlıklarını sürdüren Amedspor, sezon arasına puan farkını arttırarak girmeyi amaçlıyor.  Teknik Direktör  Serdar Bozkurt, ile futbolculardan Taner Gümüş , Berk İsmail Ünsal  ve Mehmet Özdiraz, ligi şampiyon olarak bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

BENCE ÇOK ŞEYLER  DEĞİŞMEDİ

Güzel bir gidişat yakaladıklarını söyleyen Serdar Bozkurt, olaylı Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçında yaşananlarla ilgili değerlendirmelerde bulunarak, “Bulunduğumuz konumdan, yaşadığımız çizgiden son derece memnun olduğumuzu söylemek isterim. Futbol adına yorumlar yapmayı, futbolla ilgili konuşmayı her zaman çok seven birisiyim. Ama bazen maalesef ülkemizin yaşadığı sıkıntıları konuşmak gerek. Yaşanan olaylardan sonra neler değişecek, bence çok şeyler yine değişmedi, değişmeyecekti. Sadece biz konuşmakla, üzülmekle hiçbir uygulamanın olmadığı, devam edebileceği her türlü böyle sıkıntıları yaşamaya devam edecek ülke futbolu. Futbol oynarken de hiçbir hakemin veya gözlemcinin, daha önceki Maçlarımızda herhangi birinin, Merkez Hakem Kurulu’nun baştan sonra çıkıp herhangi bir açıklama yapmadığına şahit olduk.

BURADA ŞEFFALIK YOK HAKEMLERDE HATA YAPABİLİR

Bozkurt ,’’Bugün de liglerimize  bakıyoruz, bugün de bakmaya devam ediyoruz.ve herhangi biri yapılmıyor. Niye burada  şeffaflık yok? Neden, ülke futbolumuzda bu kadar birbirimize güvensizlik ve inançsızlık nedir? İnsandır, hakem de hata yapacaktır. Yapabilir. biz de çıkıp öz eleştiri yapıp takımımızla ilgili ve kendimizle ilgili yorumlar yapıyoruz. Bence daha şeffaf olunmalı, daha böyle insanların özgür bir şekilde kendi düşüncelerini ifade edebilmeli.” dedi.