Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amedspor liderliğini sürdürüyor

Diyarbakır temsilcisi Amedspor kendi evinde ağırladığı Arnavutköy Belediyespor’u 5-1 gibi farklı bir skorla yenerek liderlik koltuğunu kaptırmadı.

Diyarbakır temsilcisi Amedspor kendi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren lider Amedspor, Arnavutköy Belediyespor karşısında adeta devleşti.

 

Bu sezon sahasında oynadığı 14 maçı da kazanan tek takım olan Amedspor, Arnavutköy Belediyespor maçından sonra puanını 62’ye yükseltti. bu karşılaşmadan sonra Arnavutköy Belediyespor ise 27 puanda ligin 17’nci sırasında yer alıyor.

 

Taraftarların tam desteğini alan Amedspor, 10’ncu dakikada Uğur Adem Gezer’in ceza alanının dışından attığı harika golle 1-0 öne geçti.

 

Amedspor’un ikinci golünü Mert Çapar 32’nci dakikada kaydederek skoru 2-0’a çıkardı.

 

Arnavutköy Belediyespor 40’ıncı dakikada Cerem Talha Dinçer’in attığı golle farkı bire indirdi. Bu aynı zamanda ilk yarının son golü oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısı Amedspor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

 

İkinci yarı Amedspor’un üstün futbolu ile başladı. Kendinden emin oynayan Diyarbakır temsilcisi Amedspor, 53’ncü dakikada Berk İsmail Ünsal’ın attığı golle fark ikiye çıkarak skor 3-1 oldu.

47’nci dakikada Çekdar Orhan’ın uzaktan çektiği şutla kaleci Oğuz Çalışkan’ın tutamadığı meşin yuvarlak ağlarla buluştu. Durum 4-1 oldu.

 

Karşılaşmanın son golünün Mert Çapar dakika 90’da kaydetti. Mert Çapar kapanış golünü karşılaşmanın son dakikasında kaydederek, aynı zamanda skoru da belirleyen golünü kaydetti. Böylece karşılaşma Amedspor’un 5-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

 

Amedspor önümüzdeki hafta deplasmanda Etimesgutspor’a konuk olacak.

(RAMAZAN ÖZDEN)