Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amedspor Erzincan’a 3 Puan İçin Gitti

TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler’de deplasmanda oynayacağı  24 Erzincan spor maçı hazırlıklarını  Tamamlayarak . Erzincan’a gitti.

TFF 2. Lig Kırmızı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler’de deplasmanda oynayacağı  24 Erzincan spor maçı hazırlıklarını  Tamamlayarak . Erzincan’a gitti.

Şehmus Özer Tesislerinde dün çalışmalarını  Teknik Direktör Serdar Bozkurt’un gözetiminde gerçekleşen  antrenmanda  5’e 2 top kapma, pas ve pres çalışması ile devam etti. Taktiksel çalışmaların yapıldığı antrenman yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.

‘’TAKIMIN ŞU ANKİ GÖRÜNTÜSÜNDEN ÇOK MEMNUNUZ’’

As Başkan Ahmet Elhanay, ‘’Takımın Şu Anki  Görüntüsünden  Çok Memnunuz,Bizim  Zaten beklentimiz de buydu, çünkü özellikle geçtiğimiz sezondan bu seneye yansıyan takım içerisindeki Futbolcular arasındaki Uyum sorununu da ortadan kaldırdık. Futbol adına da bazı değerleri de ortaya koymuş bir takım var. Takımın şu anki görüntüsünden çok memnunuz . ” ifadelerini kullandı.

Deplasmanda oynayacağımız  24  Erzincanspor maçında her iki Takım açısından zor  bir  karşılaşma olacak. Biz Erzincan’a galibiyetle  dönerek. Rakiplerimizle  aramızdaki puan farklarını yavaş – yavaş  açmak istiyoruz.Elhanay , ”  24  Erzincanspor Bizi gelecek adına umutlandıracak güzel bir oyun,ve  iyi bir sonuçla Diyarbakır’a dönmektir. 24 Erzincanspor maçında  Bu karşılaşma bizim için çok önemli, Bunu yapmaya çalışacağız” diye konuştu.