Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özdağ; “Sessiz istila ve tutuklamaları kabul etmiyoruz”

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Tutuklu gazeteci ve Türk milliyetçilerinin tahliyesi üzerine bir basın açıklaması yaptı.

Zafer Partisi Genel Başkanı

“Bizi öldürmekte susturamazsınız” diyen Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ Ülkeyi sığınmacılara ve kaçakçılara teslim etmeyeceklerini dile getirdi.

 

Sığınmacıların geri gönderilmesi gerektiğini ifade edildiği basın notunda;  “Bu sessiz istiladan rahatsız olan vatansever Türk evlatları bu istilaya karşı tepkilerini sosyal medyada demokratik hukuk devletinin kuralları içerisinde ifade edince ülkemizi bu sessiz istilaya açan saray rejiminin bu insanları susturmak için ve toplumu bu konuda suskunluğa ve yılgınlığa itmek için sessiz istila karşısında sessiz kalmalarını sağlamak için bir dizi tutuklama yaptığını gördük. Atatürk’ün kurmuş olduğu cumhuriyeti yıktırmayacağız. Türkiye’yi istila ettirmeyeceğiz. 13 milyon sığınmacı ve kaçağı vatanlarına geri yollayacağız” ifade etti.

 

Örtülü kaynaklara hiçbir zaman müsamaha etmeyeceklerini belirten Özdağ; “Bu ülkede cumhuriyeti savunursan kuruluş esaslarını savunursan eşit değil baskı altındasın ama cumhuriyeti yıkmaktan bahsedersen, örtülü istilayı desteklemekten bahsedersen kapılar önünde açılıyor. Örtülü istilaya da aynı kararlılıkla karşı çıkacağız” dedi.

 

Ülkedeki sığınmacı sorunlarına değinen Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ bir an önce geri dönüşler için hazırlıkların tamamlanması ve gerekli işlemlerin yapılmasını istedi.

 

İktidarın üstüne düşeni yapması gerektiğini belirten Özdağ, “Sığınmacıları, işgalcileri vatanlarına yollamak için Türkiye artık hazırlıklara başlasın. Bu kadar gerilim, istila, toplumsal kutuplaşma Türkiye’nin hayrına olmadığı açık. Zafer Partisi üzerine düşenin fazlasını yapıyor. Artık sıra AKP’nin de üstüne düşeni yapması ve toplumsal kutuplaşmayı bitirmek için hukuk devletinin kurallarını uygulaması, başka bir şey istemiyoruz. Mevcut anayasaya sadık olması, başka bir şey istemiyoruz” diyerek basın notunu bitirdi.

 

( BÜLTEN )