Eski İlçe Başkan Kikizade, Yenişehir Belediye Başkan Aday adayı

AK Parti Yenişehir eski İlçe Başkanı Mürsel Kikizade, Yenişehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıklayarak, resmi müracaatını yaptı.

 AK Parti Yenişehir eski İlçe Başkanı Mürsel Kikizade, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’den Yenişehir Belediye Başkan Aday adayı olduğunu açıkladı.

Kikizade, “İlçemizin mevcut olan sorunlarını çok iyi bildiğim için ilçe başkanlığım süresince sorunlarla ilgili süreçleri çok güzel bir şekilde değerlendirdik. Bu süreçte milletvekillerimiz, il başkanımız, geçmiş milletvekillerimizin desteğiyle beraber çok güzel bir süreç atlattık. Bu süreci güzel bir şekilde atlattığımız için kendimizi de Yenişehir AK Parti aday adaylığına hazır gördük. Burada bütün Yenişehirli hemşehrimizin, il başkan Vekilimizin, milletvekillerimizin desteklerini bekliyorum” dedi.

AK Parti’den Yenişehir Belediye Başkan Aday adayı olan Kikizade, açıklamasının ardından Yenişehir İlçe Başkanlığı’nda Başkan Ender Karahan’a başvuru dilekçesini vererek, resmi müracaatını yaptı.

Exit mobile version