Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti İl Başkan V. Ocak’tan İlçe Başkanları ile istişare toplantısı!

AK Parti Diyarbakır İl Başkan V. Raşit Ocak, İlçe başkanları ile yerel seçim süreci ve teşkilat çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu. Ocak, AK Parti olarak, yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerinin altını çizdi.

AK Parti Diyarbakır İl

 AK Parti Diyarbakır İl Başkan Vekili Av. Raşit Ocak, yerel seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Başkan V. Ocak, İl Teşkilat başkanı Mehmet Çet ile birlikte merkez Bağlar, Yenişehir, Kayapınar ve Sur İlçe Başkanları ve diğer 13 ilçe başkanları ile tek tek yerel seçim süreci ve teşkilat çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.

İl Başkan V. Ocak, Partisinin 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için seçim dönemi ve seçim takvimi çalışmalarının filen başladığını belirterek, aday adaylık ücretlerinin kadın ve gençlerden yarısı engellilerden dörtte biri alınacağını söyledi.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için Aday Adaylığı başvuru sürecinin başladığını hatırlatan Başkan V. Ocak, şöyle dedi:

“Seçim sürecinin partimiz ve teşkilatlarımız adına hayırlara vesile olmasını diliyorum.

BAĞIŞLAR GAZZE’YE

Aday adaylarının başvuru bağışları Gazze’ye AFAD üzerinden gönderilecek. Bağışlar Gazze’ye gitsin istedik. Bütün teşkilat mensuplarımız ve aday adayı kardeşlerimizle katkı sağlamak istedik Başvurular dijital ortamda alınacak. Aday adayları ön başvurusunu basvuru.akparti.org.tr adresi üzerinden veya il, ilçe başkanlıklarından yapabilecek. Aday formu sıcak imzalı şekilde İl, İlçe başkanlılarına teslim edilecek. İl Belediye Başkan aday adaylığı müracaatı il başkanlığından, ilçe ve belde belediye başkan aday adaylığı müracaatı hem il başkanlığından hem de ilgili ilçelerden yapılabilecek. Belediye ve il genel meclisi adayı müracaatı ise sadece ilgili ilçelerde yapılacak. Tüm detaylar basvuru.akparti.org.tr adresinde yer alıyor”