YEREL SEÇİMLER YAKLAŞIYOR

2024'te yapılacak yerel seçimlere aylar kala siyasi partilere hem Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi hem de ilçe belediyeleri için yüzlerce başvuru yapıldı.

4 aylık bir süre kaldı. Siyasi partilerin seçimlerde izleyecekleri yollar yavaş yavaş belli olmaya başlıyor.

 

Türkiye’de yerel seçim sonucu en merak edilen şehirler arasında yer alan ve Güneydoğu’nun Paris’i olarak tabir edilen Diyarbakır’da aday adaylarının meraklı bekleyişi sürüyor.

 

Prosedürleri tamamlayarak başvurusu olumlu sonuçlanan aday adaylarının heyecanlı bekleyişi sürerken AK Parti adaylarının yıl sonuna kadar açıklanması bekleniyor.

 

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkanlığı  aday adaylarında da büyük bir patlama yaşandığı belli.

 

Birden fazla adayların meydanlara ineceği yapılacak olan seçimlerin geçmiş yıllara oranla hiç de kolay bir seçimin olamayacağı kesin.

 

Bu seçim kolay bir seçim olmayacağı gibi ilçeyi zor bir seçim bekliyor.

CHP’nin, Hani’de yapılacak Belediye Başkanlık seçiminde sürpriz bir adayı var.

 

İsmi açıklanmayan ve banko olarak bilinen aday halk arasında büyük bir tevazu ile karşılanıyor

 

İlçemizde etkin bir kişiliği olan bir isim. Her kesime hitaben çok fazla mütevazi ve bilgi birikimi olan ilçe halkının idolu olan bir isim.

 

Hani’de kulis yapan seçmenlerden kulağımıza gelen bazı bilgilerde, seçmenlerin, seçimlere katılacak olan adayları iyi analiz edecekleri de söyleniyor.

 

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimde her şey olabilir. Hani’de yapılacak olan seçimler sürprizlere açık!

BİZDEN SÖYLEMESİ.!!!!

 

Exit mobile version