Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
MUHARREM KONTAZ

KARARSIZLAR NE YAPACAK?

31 Mart Yerel Seçimlerine doğru giderken Hani’de Seçmenlerden dikkat çeken sonuçlarda ortaya çıkıyor. Kararsızların Durumu..?

Hani’de kararsızların oranı gittikçe artıyor!

Diyarbakır’ın Hani ilçesinde 31 Mart Yerel Seçimlerine doğru giderken Hani ilçesinde seçmenleri seçim heyecanı sardı. Eski seçmen az çok kime ve ne için oy vereceğini düşünebiliyor, fakat yeni oy verecek olan Z kuşağının ne yapacağı bilinmiyor. Gençlerin çoğu kararsız. Siyasilere ve siyasetçilere güvenmiyorlar mı, yoksa enflasyondan mı bilinmez fakat kararsız kaldıkları biliniyor.

Hangi gence sorarsan çok karamsar bir tablo çiziyor. Adeta “Bana ne kim ne yaparsa yapsın. Şimdiye kadar ne gördük ki bundan sonra vaadedileni mi göreceğiz” der gibi…

Hani’de 31 Mart seçimi heyecanla beklenirken, Hani genelinde seçmen eğilimleri de merak edilmeye başlandı. Ekonomik krizin gün geçtikçe artması ve yeni kuşak dediğimiz Z Kuşağı’nın 18 yaşını geçmesi gibi birçok etkenin Hani’deki seçimlerinde belirleyici rol oynayacağı gözlemleniyor.

Z Kuşağı olarak tabir edilen Yeni seçmenlerde ise ilk olarak kullanacakları sandıklarda Oy Verme heyecanı da şimdiden sardı.
Ne diyelim hayırlısı olsun dileklerimizi eksik etmeyelim bizde.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER