BAŞKAN YENİGÜN; LİCE “HALKININ İÇİNDE OLMAYA,DEVAM EDİYOR”

ÖZEL HABER DİLARA ÖLMEZ- Lice İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili kerem Yenigün, mahallelerde kurulan semt pazarlarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların sorunlarını bire bir dinliyor.

Lice İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili kerem Yenigün, mahallelerde kurulan semt pazarlarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların sorunlarını bire bir dinliyor.


Başkan Yenigün, mahalle semt pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi.
Her Çarşamba günleri Lice’de kurulan semt pazarını ziyaret eden Lice İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Yenigün, alışverişe çıkan vatandaşlar ve pazarcı esnafıyla sohbet etti, taleplerini dinledi.

 

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Lice Kaymakamlığına atanan ve Belediyeyi de yöneten Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Kerem Yenigün, “Göreve geldiğim ilk günden beri hep sokaklarda, halkımızın yanında oldum. Bundan sonra da hep halkın içinde olacağım. Çünkü ben Devletin Kaymakamıyım, halkımın kaymakamıyım. Ben Kaymakam ve Belediye Başkanı olarak, insanlarımızla birlikte olunca, onları dinleyip sorunlarını çözünce mutlu oluyorum” dedi.


“Vatandaşlar, sorunlarını, Başkana birebir iletti”
Göreve geldiği ilk günden bu yana sürekli vatandaşların yanında olan Başkan Yenigün, ilçe merkezinde açılan semt pazarını gezdi, her yaştan vatandaşla sohbet edip isteklerini dinledi. Pazarcı esnafına bol ve hayırlı kazançlar dileyen Başkan Yenigün, karşılaştığı çocuklarla da yakından ilgilendi. Sıcak ve samimi geçen ziyarette Başkan Yenigün, etrafını saran vatandaşlarla tek tek sohbet etti, hal hatırlarını sorarak isteklerini dinledi.

Exit mobile version