Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TOKİ Diyarbakır’da konut satacak

ÖZEL HABER DİLARA ÖLMEZ – Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 32 ilde 169 konut ile 192 iş yerini 13-14 Aralık’ta açık artırma yöntemiyle satışa sunacak. Bu iller arasında Diyarbakır’da var.

ÖZEL HABER DİLARA ÖLMEZ

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı TOKİ’nin 32 ilde satacağı konut ve işyerleri ile ilgili ayrıntılar netleşti. İller bazında satışa sunulacak olan Konutlar, Adana, Ağrı, Ankara, Aydın, Balıkesir, Batman, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gümüşhane, İstanbul, İzmir, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Muş, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Siirt, Sivas, Urfa, Tekirdağ, Tokat, Tunceli, Van, Yozgat ve Zonguldak’ta satılacak. Alıcıların yüzde 25 peşinat yatırması gerekiyor, vade ise 72 ay okacak

28 ilde işyerleri de var

Afyonkarahisar, Ağrı, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bursa, Çorum, Denizli, Elazığ, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, Hatay, İzmir, Kars, Kastamonu, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Niğde, Ordu, Sakarya, Sivas, Urfa, Tekirdağ ve Trabzon’da satışa sunulan iş yerleri ise yüzde 25 peşinat, 48 ay vadeyle alınabilecek.

İstanbul ve Ankara’da yapılacak

Konutlar için 13 Aralık Çarşamba, iş yerleri için 14 Aralık Perşembe günü yapılacak açık artırmalar, Ankara The Green Park Hotel ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek. Ayrıca “www.emlakmuzayede.com.tr” internet adresinden de teklif verilebilecek.